De 100% pure nature guacamole van Mexicaanse avocado smaakt heerlijk bij de nachos tortillachips van Pablo Choice.

Pablo’s Choice Guacamole en Tortillas

LA Food is er trots op dat wij een geselecteerde partner zijn van de Salud Food Group en dat wij het exclusieve recht hebben verkregen om het Pablo's Choice label in Nederland te voeren. Met dit label willen wij zowel de groothandels als de restaurateurs versterken en een kwaliteitsverbetering doorvoeren in de markt.

Pablo's Choice, de visie van Salud Foodgroup & Arno Portegies

Al jaren ontwikkelt 1 van onze LA Food-oprichters, Arno Portegies, samen met het Salud team een geweldige range producten voor onze restaurantklanten: Pablo's Choice.

Opgegroeid op de zonnige stranden van California, USA, is hij van jongst af aan al enorm geïnteresseerd in de Mexicaanse keuken. Na werkzaam te zijn geweest in diverse Mexicaanse restaurants, en culinaire stages en opleidingen te hebben gevolgd in Mexico, kwam hij naar Nederland. Hier is hij ondernemer geweest (o.a. een Mexicaanse bezorgdienst in Utrecht) en jaren werkzaam geweest bij Corny Bakers. Momenteel maakt hij deel uit van het LA Food team en is hij de culinaire sparring partner van vele Mexicaanse restaurants. Hij heeft het sterke geloof, dat zowel de pure Mexicaanse keuken als de populaire Tex Mex keuken een kwaliteitsverbetering zullen doormaken in de komende jaren. Hij heeft het tot doel gesteld, producten te ontwikkelen die: puur, betaalbaar en gemakkelijk zijn.

Pablo's Choice, primeur van de Avocado Pulp

Een van de unieke Mexicaanse producten uit de Pablo's Choice Range is de 100% nature guacamole pulp van Pablo's Choice. Op het moment van de marktintroductie, was er nog geen avocado pulp in Nederland te verkrijgen die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestond.
De samenstelling van de Pablo's Choice avocado pulp verbaasde dan ook iedereen: 94% avocado en 6% ui en koriander. Dat is het! Geen citroenzuur, voedingszuur, E-nummers, kunstmatige toevoegingen etc. De avocado's worden een paar kilometer van de plantages "Ultra High Pressure" verpakt en per diepvries container naar ons toe verscheept. Deze guacamole is echt een uniek product. Het mooie is, dit is zo'n natuurprodukt, dat er af en toe zelfs smaakverschil zit per zak. Want elke zak is gewoon puur natuur en niet elke avocado smaakt nou eenmaal hetzelfde! Een ander voordeel van deze guacamole is, omdat de avocados niet helemaal fijn gemalen zijn, de quacamole een beetje chunky is Dit is dus echt wat anders dan de guamole die tot nu toe verkrijgbaar is in de markt! 

De zakken worden diepvries bij de restaurants aangeleverd. Maar de koks kunnen de zakken bevroren pulp direct in de koelkast leggen. Zo lang ze luchtdicht verpakt zijn, zijn ze tot 2 weken gekoeld houdbaar. Is een zak eenmaal open gemaakt, dan moet hij wel in 2 dagen op. Maar dat is eigenlijk met alle guacamole zo, dus daarin geen verschil... Het scheelt wel, als de kok een half limoentje in de guacamole uitknijpt en de guacamole zo nu en dan afdekt met plastic folie. Gebruik de Pablo's Choice guacamole gerust als halffabrikaat, voeg er gerust extra smaakmakers aan toe zoals pico de gallo, zout, suiker, pepers, limoen, koriander of knoflook.

Het mooie van de Pablo's Choice Guacamole Pulp, is dat deze niet eens echt duurder is dan de vele industriele guacamoles die voor de rest verkrijgbaar zijn in de markt. 

Pablo's Choice, de producten

LA Food importeert voor u de volgende guacamoles, tortillas en nachos:

 

Bekijk de producten van Pablo’s Choice Guacamole en Tortillas

Vind een verkooppunt in de buurt

LA Food levert onderscheidende produkten die voor de restaurateur het verschil maken. De authentieke smaak en kwaliteit waar u zo lang naar op zoek bent.

Wilt u proeven? Laat het ons weten. 0570 - 76 31 11

Bekijk de producten