De Magic Seasonings van Chef Paul Prudhomme zijn onmisbaar in elke Amerikaans georiënteerde restaurant keuken

Chef Paul Prudhomme Magic Kruiden

Paul Prudhomme Magic Seasonings: Amerikaanse top kwaliteit kruidenmelanges

De internationale banden tussen LA Food en Chef Paul Prudhomme zijn inmiddels jaren oud en wij zijn er trots op dat wij de officiële distribiteur in de Benelux zijn. De kruidenmelanges van Paul Prudhomme zijn zo goed, dat veel professionele koks direct enthousiast worden als ze een bus zien staan.

Paul Prudhomme Magic Seasonings: het bedrijf

Chef Paul Prudhomme was een bekende Amerikaanse televisiekok uit Louisiana, en tevens auteur van diverse kookboeken en restauranthouder. In zijn eigen restaurants bracht hij de Louisiana en Cajun cooking style tot leven en hij werd o.a. wereldberoemd door zijn versie van de Blackened Red Fish. Chef Paul is zijn kruiden gaan verkopen, toen veel van zijn restaurantklanten vroegen om de kruiden te mogen kopen om thuis ook te genieten. Wat begon als een bedrijf uit een garagebox is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch internationaal kwaliteitsmerk. Zijn kruidenlijn (Magic Seasoning Blends) wordt geproduceerd in de buurt van New Orleans en is van zeldzaam hoge kwaliteit. Dat ruikt u zonder twijfel direct bij het openen van een bus kruiden: de smaak is ongeëvenaard en geven uw gerechten een authentieke beleving.

Echte aanraders van de Chef Paul Prudhomme kruidenlijn, zijn de Fajita Magic, de Meat Magic, de BBQ Magic, de Blackened Steak Magic en de Poultry Magic. Geïnteresseerd in deze geweldige kruiden? Neem contact met ons op!

Paul Prudhomme Magic Seasonings, de producten

LA Food importeert voor u de volgende kruiden van Chef Paul Prudhomme Magic Seasonings:

Bekijk de producten van Chef Paul Prudhomme Magic Kruiden

Vind een verkooppunt in de buurt

LA Food levert onderscheidende produkten die voor de restaurateur het verschil maken. De authentieke smaak en kwaliteit waar u zo lang naar op zoek bent.

Wilt u proeven? Laat het ons weten. 0570 - 76 31 11

Bekijk de producten