Ingrediënten

Recept: Loaded Festival Nachos

28 juni 2019

Een gerecht wat er zo leuk uitziet dat mensen er foto’s van maken. Wat zo lekker is dat ze er meer van willen. En wat zo makkelijk te maken is dat je er in een korte tijd veel kunt maken. Met niet al te veel apparatuur of ingewikkelde ingrediënten. Dat zijn Loaded Nachos, ofwel nachos chips voor festivals.

Het geheim van dit gerecht zit hem in de combinatie van smaken. De warme kaassaus, de juiste chips en sauzen die in je mond samensmelten tot een onweerstaanbare smaak explosie.

 

Hoe maak je Loaded Nachos?

Wist je dat je Loaded Nachos kunt klaarmaken met alleen een bain-marie. En dat het echt in een paar stappen te maken is? Je begint door de warme nachochips in een bakje of op een bord te leggen.

Hier verspreid je de warme kaassaus over. Dit mag royaal, zodat ze saus lekker door de chips naar beneden zakt. Verdeel daarna een ruime hoeveelheid Pork Carnitas en Mexican Red Sauce over de chips.

Schep met een lepel hier en daar wat zure room op je gerecht en verdeel met een snelle beweging de Jalapeño Relish met een knijpfles over de nachos. Als je strepen zet met de saus geeft het meteen de echte streetfood-look.

Nog even toppen met bosui en verse koriander en natuurlijk een flinke schep guacamole.

Recept: Loaded Festival Nachos
Terug naar overzicht

Ingrediënten

LA Food's Selection
Droog - Serveerklaar

1 doos met 12 zakken van 500 gram.

LA924
75,73
LA Food's Selection
Diepvries - Keukenklaar

Nieuw

Mexican Red Sauce

1 blik van 2,89 kg

LA131.1
10,54
Smoky Mountains
Droog - Serveerklaar
Piñata
Droog - Keukenklaar
Guacamole Bakjes 12x500gr

12 x 500 gr

LA750.1
56,06
Pablo's Choice
Diepvries - Keukenklaar